Larboard Real Estate verhuurt Voorstraat 14 in Woerden aan Arthur & Willemijn

WOERDEN, 3 maart 2018

Op 2 maart 2018 heeft Arthur & Willemijn, na enkele weken verbouwing, haar 7e winkel geopend in de Voorstraat 14 te Woerden.

Iedere vrouw is mooi
Bij Arthur & Willemijn vinden ze dat iedere vrouw mooi is zoals ze is (Be-You-Tie-Full). In de praktijk merkte de kledingwinkel dat kleur- of pasvormadvies doorslaggevend is het kiezen van kleding. Je kunt behalve naar de winkel, ook online bestellen in de webshop. Hier vind je ook de nieuwe collectie en de sale.

Prosessionele stylisten
In de winkel van Arthur & Willemijn zijn altijd professioneel opgeleide stylisten aanwezig. Zij geven jou gratis deskundig kleuradvies en stijladvies en advies over de pasvorm. Je kunt een afspraak maken met een personal shopper bij de modezaak of gewoon binnenlopen tijdens de reguliere openingstijden.

40 jaar ervaring
De eerste kledingwinkel is geopend in Amersfoort. Nu bijna 40 jaar later openden ze een nieuwe Arthur & Willemijn in Woerden aan Voorstraat 14.

Beste winkelketen
Arthur & Willemijn is drie keer genomineerd als Beste Winkelketen in Nederland, in 2016, 2017 en 2018. Het hoofdkantoor van de damesmodezaak is gevestigd in Soest.

Bekijk hier de opening